Field gone missing on WSDL

This question is not answered

Hi,

Is it possible for a field that used to appear on WSDL in past to drop off from it later for some reasons? For instance, we used to have a user_primaryterritory field appear on the WSDL which has suddenly disappeared for some reason. Has anyone in the past encountered something similar and if so what is the solution for it. Your help would be highly appreciated in this matter.

Regards,

Shadab Khan.

All Replies
  • Shadab

    The about of information within the User Table exposed via Web Services is very small.  This is deliberate.  

    See:  community.sagecrm.com/.../adding-users-via-webservices.aspx

    <complexType name="users">

    <complexContent>

    <extension base="typens:ewarebase">

    <all>

    <element name="createddate" minOccurs="0" maxOccurs="1" type="xsd:dateTime"/>

    <element name="firstname" minOccurs="0" maxOccurs="1" type="xsd:string"/>

    <element name="lastname" minOccurs="0" maxOccurs="1" type="xsd:string"/>

    <element name="logon" minOccurs="0" maxOccurs="1" type="xsd:string"/>

    <element name="updateddate" minOccurs="0" maxOccurs="1" type="xsd:dateTime"/>

    <element name="userid" minOccurs="0" maxOccurs="1" type="xsd:int"/>

    </all>

    </extension>

    </complexContent>

    </complexType>

    For security reasons and by design you only have firstname, lastname, logon and userid exposed.


  • If its a selection list with no options in the list then it won't show in the wsdl. IT would be worth making sure the selection as string option is ticked.

    Sage CRM specialist and all round fan! Please feel free to follow me on twitter @dannycrm

  • Thank you, Jeff; that was really helpful.

  • Thanks, daniel. That helps too.